FARKLI BİR LEZZET..PEKMEZLİ SUDA KESTANELERİ EKLET,TAVADA KEBABINI YAP!!
OCAKTA PİŞİRMİŞ GİBİ😉👌👌👌
BUYRUN TARİFİME⬇⬇⬇⬇
Kışın vazgeçilmezi kestaneyi sevmeyenimiz yoktur..omega açısından zengin hafıza dostu kestaneyi ocakta ,mangalda pişirmiş gibi evde tavada yapabilirsiniz..Kestaneyi aldığım teyzeden yeni bir teknik öğrendim..denedim veee çookkkk beğendim..
Kestaneleri önce birkaç çorba kaşığı pekmez koyduğumuz suda birkaç saat bekletiyoruz...
Daha sonra yıkayıp tavaya alıyoruz..tabi bir tavayı gözden çıkarıp kestane için kullanmaya ayırmanız gerekiyor...önce orta sonra kuvvetli ateşte tavada pişiriyoruz..kuvvetli ateşteyken kapağını açıyoruz..kestane buharla yumuşarsa kolay soyulmuyor...
*kestane nasıl doğru çizilir?
*kestane çizme aparatı veee
*tavada kestane kebabı..hepsi yukarıdaki videomda....